Hur man gör en unik personlig boxskylt för din häst

boxskyltar

Jag gör det här mycket. Men jag kan rättfärdiga det för att jag har mycket extra trä och jag hatar att kasta borta allt eller bara elda på det. Så istället för att kasta bort alla extra bitar av trä gör jag tecken på mina hästar. Det här är också ett roligt sätt att tjäna lite extra pengar, du kan göra roliga boxskyltar och sälja dem!

Men för mig gillar jag bara att göra saker för mina hästar, så jag har en ny roligt boxskylt, så mina hästar vet vilken box i stallet som är hans. (Skojar bara)

Men allvarligt är det mycket enkelt att göra en skylt för din hästs stall. Du kan använda alla storlekar av träspill som du har.

Jag skär träet till omkring 30 cm långt. Sedan borrar jag några hål för att fästa den färdiga produkten till min hästs boxplats.

Sedan slipade jag lätt varje trädel.

För dessa tecken använde jag obehandlat trä, vilket innebär att jag inte fläkte träet först.

Och så målade jag bara alla sidor av träet. För dessa tecken använde jag vit akrylfärg.

Sedan skar jag ut en stencil och köpte några hästskor för att lägga till ett roligt element till skyltarna.

Jag hade lite guldfärg, så jag sprayade hästskor i guldfärgen, men du kan göra dem med vilken färg du vill.

Medan hästskorna torkade, använde jag min hemmagjorda stencil och målade mina hästars namn på var och en av träbitarna.

Och sedan lade jag lite glitter för att ge dem lite extra bling.

Sedan när färgen torkade på skyltarna tog jag hästskorna inuti för att fästa på namnskyltarna.

Efter allting torkades på boxskylten, gav jag alla sidor ett lager. Detta kommer att skydda skyltarna från elementen, och det förseglar också träet så att mina hästar inte blir upphetsade att tugga på träet.

Unik hästgåva

Och sedan fästde jag hästskorna på boxskyltarna med hjälp av starkt lim.

De är original, och så mycket roligt! Inte så traditionellt, men jag är inte en riktigt traditionell ryttare. Jag gillar individualitet, och jag gillar att kunna tillverka något unikt och original, precis som jag.

Vill du inte själv tillverka boxskyltar så finns det andra sätt att skaffa dem men ändå få personlig touch, exempelvis med hjälp av gravyr.

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*